Uitslagen 2017!

Inschrijven wedstrijdlopers en recreanten

Inschrijven start rondom de 11 dorpenloop georganiseerd door AVNOP medio april 2017

Inschrijving: Tot en met zaterdag 16 september 8.00 uur kan er via internet ingeschreven worden , tenzij het limiet van het aantal deelnemers eerder is bereikt. Daarna kan er vanaf 10.00 uur worden ingeschreven bij de organisatie in de Bosbadhal. De kosten zijn € 17,50 voor de Suplacon 1/2 marathon, € 15,00 voor de VIVAN 8 mijl en € 12,50 voor de Waterman Onions 4 mijl. Voor de Stet-Potato Kidsrun Emmeloord zijn bij voorinschrijving de kosten € 3,50 (na-inschrijving €4,00) Voor alle afstanden geldt: inclusief kosten van het startnummer met geïntregeerde chip. Klik hier om jezelf in te schrijven als wedstrijdloper of recreant of voor de kinderloop Emmeloord.

Je naam op het startnummer: Wanneer er voor 14 augustus is ingeschreven, wordt op het startnummer je ingevulde naam vermeld. Na deze datum is dit niet meer mogelijk i.v.m. de verwerkingstijd.

Inschrijven groepen

Voor informatie over het inschrijven van grote groepen kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit is bijvoorbeeld voor middelbare scholen van toepassing. Tot 10 september kan er uitsluitend via internet worden ingeschreven. Wanneer er voor 14 augustus is ingeschreven, wordt op het startnummer de ingevulde naam vermeld. Klik hier om een groep aan te melden.

Na-inschrijving:

In 2017 is het mogelijk tot zaterdag 16 september 8.00 uur in te schrijven voor de Suplacon 1/2 marathon, Vivan 8 mijl en Waterman Onions 4 mijl via onze website. Daarna alleen nog vanaf 10.00 uur bij de organisatie in de Bosbadhal

Voor de Stet-Potato kidsrun Emmeloord sluit de voorinschrijving 9 september, na-inschrijven kan op 16 september vanaf 11.00 uur in de receptie van Grandcafé 't Voorhuys. De kosten bedragen dan: € 4,00.
Voor de Stet-Potato kidsrun Urk, kan er uitsluitend op 16 september vanaf 10.00 tot 11.30 uur in restaurant het Achterhuis worden ingeschreven. De kosten bedragen dan: € 2,00.

Voor alle afstanden geldt: inclusief kosten van de chipregistratie welke in het startnummer zit.

Inschrijven Business Run

Dit jaar is weer de mogelijkheid om mee te doen met een bedrijventeam. Meer informatie en om het team in te schrijven, vindt u onder de rubriek Business Run.

My Sports tijdregistratie

Bij de Fish Potato Run wordt dit jaar weer gebruik gemaakt van het tijdregistratiesysteem van MySports. Dit betekent dat iedere deelnemer met een startnummer loopt waar een tijdregistratiechip in zit. Bij de start en de finish liggen tartanmatten op de grond. Wanneer je over deze matten tartanmatten loopt, wordt je geregistreerd met je inschrijfgegevens en de netto tijd.