Inschrijving 2017 opent zaterdag 8 April

Inschrijven wedstrijdlopers en recreanten

Inschrijven start rondom de 11 dorpenloop georganiseerd door AVNOP medio april 2017

Inschrijving: Tot en met 10 september kan er uitsluitend via internet ingeschreven worden, tenzij het limiet van het aantal deelnemers eerder is bereikt. De kosten zijn € 17,50 voor de Suplacon 1/2 marathon, € 15,00 voor de VIVAN 8 mijl en € 12,50 voor de Waterman Onions 4 mijl. Voor de Kidsrun Emmeloord zijn bij voorinschrijving de kosten € 3,00. (na-inschrijving €4,00) Voor alle afstanden geldt: inclusief kosten van het startnummer met geïntregeerde chip. Klik hier om jezelf in te schrijven als wedstrijdloper of recreant of voor de kinderloop Emmeloord.

Je naam op het startnummer: Wanneer er voor 14 augustus is ingeschreven, wordt op het startnummer je ingevulde naam vermeld. Na deze datum is dit niet meer mogelijk i.v.m. de verwerkingstijd.

Inschrijven groepen

Voor informatie over het inschrijven van grote groepen kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit is bijvoorbeeld voor middelbare scholen van toepassing. Tot 10 september kan er uitsluitend via internet worden ingeschreven. Wanneer er voor 14 augustus is ingeschreven, wordt op het startnummer de ingevulde naam vermeld. Klik hier om een groep aan te melden.

Na-inschrijving:

Er is geen na-inschrijving mogelijk voor de VIVAN 8 mijl en Waterman Onions 4 mijl.

Voor de Emmeloord Kidsrun kan er op 16 september vanaf 11.00 uur in de receptie van Grandcafé 't Voorhuys nog worden ingeschreven. De kosten bedragen dan: € 4,00.
Voor de Urker Kidsrun, kan er op 16 september vanaf 10.00 tot 11.30 uur in restaurant het Achterhuis worden ingeschreven. De kosten bedragen dan: € 2,00.

Voor alle afstanden geldt: inclusief kosten van de chipregistratie welke in het startnummer zit.

Inschrijven Business Run

Dit jaar is weer de mogelijkheid om mee te doen met een bedrijventeam. Meer informatie en om het team in te schrijven, vindt u onder de rubriek Business Run.

My Sports tijdregistratie

Bij de Fish Potato Run wordt dit jaar weer gebruik gemaakt van het tijdregistratiesysteem van MySports. Dit betekent dat iedere deelnemer met een startnummer loopt waar een tijdregistratiechip in zit. Bij de start en de finish liggen tartanmatten op de grond. Wanneer je over deze matten tartanmatten loopt, wordt je geregistreerd met je inschrijfgegevens en de netto tijd.