Inschrijven is mogelijk vanaf 16 april!
Na de 11 dorpenloop van AV NOP

Inschrijven wedstrijdlopers en recreanten

Inschrijven start rondom de 11 dorpenloop georganiseerd door AVNOP medio april 2015

Inschrijving: Tot en met 6 september kan er uitsluitend via internet ingeschreven worden, tenzij het limiet van het aantal deelnemers eerder is bereikt. De kosten zijn € 17,50 voor de Iso Fast Track 8 mijl en Vivan 4 mijl (voor de Univé Kidsrun zijn de kosten € 3,00) voor alle afstanden geldt: inclusief kosten van het startnummer met geïntregeerde chip. Klik hier om jezelf in te schrijven als wedstrijdloper of recreant of voor de kinderloop.

Je naam op het startnummer: Wanneer er voor 14 augustus is ingeschreven, wordt op het startnummer je ingevulde naam vermeld. Na deze datum is dit niet meer mogelijk i.v.m. de verwerkingstijd.

Na-inschrijving:

Er is geen na-inschrijving mogelijk voor de Iso Fast Track 8 mijl en Vivan 4 mijl.

Voor de Univé Kidsrun, kan er op 12 september vanaf 11.00 uur in de receptie van Grandcafé 't Voorhuys nog worden ingeschreven. De kosten bedragen dan: € 4,00.
Voor de Urker Kidsrun, kan er op 12 september vanaf 10.00 tot 11.30 uur in restaurant het Achterhuis worden ingeschreven. De kosten bedragen dan: € 2,00.

Voor alle afstanden geldt: inclusief kosten van de chipregistratie welke in het startnummer zit.

Inschrijven Business Run

Dit jaar is weer de mogelijkheid om mee te doen met een bedrijventeam. Meer informatie en om het team in te schrijven, vindt u onder de rubriek Business Run.

My Sports tijdregistratie

Bij de Fish Potato Run wordt dit jaar weer gebruik gemaakt van het tijdregistratiesysteem van MySports. Dit betekent dat iedere deelnemer met een startnummer loopt waar een tijdregistratiechip in zit. Bij de start en de finish liggen tartanmatten op de grond. Wanneer je over deze matten tartanmatten loopt, wordt je geregistreerd met je inschrijfgegevens en de netto tijd.

Prijs en startgelden

Download hier