De meeste basisinformatie staat op de startpagina van deze site.

Vervoer

Na goed overleg met de gemeente worden er wel bussen ingezet. Deze vertrekken vanaf de Bosbadhal in Emmeloord aansluitend na de laatste bus die naar Urk gaat. Dit zal omstreeks 13:00 uur zijn.

Start

De start zal op een nader te bepalen tijdstip plaats vinden op de Urkerweg in Tollebeek. Voor recreanten en Businessrunteams. 

Route 4 mijl

Startvakken

Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen er in Tollebeek meerdere startvakken worden gecreëerd.

Tollebeek wordt mogelijk een druk passagepunt. Daarvoor is het van belang dat de lopers van de Waterman Onions 4 mijl zoveel mogelijk rechts blijven lopen en de lopers van de 8 mijl zoveel mogelijk aan de linkerzijde. Ook is het bij de passage van de VIVAN 8 Engelse Mijl in Tollebeek van groot belang voor alle lopers, dat niet meer dan twee personen naast elkaar blijven lopen. Dit geldt dus ook voor deelnemers aan de Waterman Onions 4 Mijl. Op die manier hopen we een knelpunt te voorkomen. Deelnemers aan de Waterman Onions 4 mijl dienen uiterlijk de finish in Emmeloord om 16.45 uur te hebben gepasseerd. Aangezien dan de finish en de Fish Potato Run wordt gesloten.

Prijzen: De drie snelste mannen en vrouwen ontvangen een waardebon van Klif 18. De prijsuitreiking is om 16.30 uur buiten bij 't Voorhuys.