De meeste basisinformatie staat op de startpagina van deze site.

Vervoer

De deelnemers die dit via het inschrijfformulier hebben opgegeven, worden met bussen vanaf de Bosbadhal in Emmeloord naar Tollebeek vervoerd. De eerste bus vertrekt om 14.30 uur en de laatste om 15.15 uur.

Start

15.45 uur op de Urkerweg in Tollebeek. Voor recreanten en Businessrunteams. Vanaf de Bosbadhal in Emmeloord wordt u met bussen in de nabijheid van de start op de Urkerweg in Tollebeek afgezet.

Route 4 mijl

Startvakken

In Tollebeek wordt één startvak gecreëerd.

15.45 uur luidt het startschot in Tollebeek voor het onderdeel Waterman Onions 4 Mijl. Dit is 45 minuten na de start op Urk van de VIVAN 8 mijl.

Tollebeek wordt mogelijk een druk passagepunt. Daarvoor is het van belang dat de lopers van de Waterman Onions 4 mijl zoveel mogelijk rechts blijven lopen en de lopers van de 8 mijl zoveel mogelijk aan de linkerzijde. Ook is het bij de passage van de VIVAN 8 Engelse Mijl in Tollebeek van groot belang voor alle lopers, dat niet meer dan twee personen naast elkaar blijven lopen. Dit geldt dus ook voor deelnemers aan de Waterman Onions 4 Mijl. Op die manier hopen we een knelpunt te voorkomen. Deelnemers aan de Waterman Onions 4 mijl dienen uiterlijk de finish in Emmeloord om 16.45 uur te hebben gepasseerd. Aangezien dan de finish en de Fish Potato Run wordt gesloten.

Prijzen: De drie snelste mannen en vrouwen ontvangen een waardebon van Klif 18. De prijsuitreiking is om 16.30 uur buiten bij 't Voorhuys.