De meeste basisinformatie staat op de startpagina van deze site.

Vervoer

De deelnemers die dit via het inschrijfformulier hebben opgegeven, worden met gratis bussen vanaf de Bosbadhal in Emmeloord naar Urk vervoerd. De eerste bus vertrekt om 12.30 uur. De lopers van de 1/2 marathon doen er verstandig aan om uiterlijk de bus van 13.15 uur te nemen. De bussen blijven tot 14.15 uur naar Urk vertrekken om de lopers van de 8EM op tijd naar de start te vervoeren.

Start

14.15 uur op de haven van Urk.N.B.de start vindt plaats op de Burgemeester Schipperkade naast Restaurant 't Achterhuis

Route halve marathon

Passage Tollebeek en Nagele

De route van de 1/2 marathon loopt voornamelijk over het fietspad. Na de start vanuit de gezellige historische vissershaven van Urk, loopt de route door het unieke polderlandschap van de Noordoostpolder door het groendorp Tollebeek richting Nagele. Nagele het enige dorp in Nederland waar alle gebouwen platte daken hebben. Vervolgens loopt u richting de aardappelhoofdstad Emmeloord. De laatste kilometers komt de route van de halve marathon op de Urkerweg uit waar ook de lopers van de 4EM en 8EM lopen. Deelnemers aan de Suplacon 1/2 marathon dienen uiterlijk de finish in Emmeloord om 16.45 uur te hebben gepasseerd. Aangezien dan de finish en de Fish Potato Run wordt gesloten

Prijzen: De drie snelste mannen en vrouwen ontvangen een aanmoedigingsprijs. Na afloop van de loop is er geen prijsuitreiking. De gewonnen (geld) prijs wordt overgemaakt.