Stet-Potato Kidsrun Emmeloord - 500 - 1000 meter

Voor wie?

Voor de kinderen in de leeftijdscategorie 4 t/m 6, 7 t/m 9 en 10 t/m 12 jaar (3 categorieën; jongens en meisjes). Kinderen van 4 t/m 6 jaar mogen alleen deelnemen onder begeleiding van een ouder.

Er is een deelnemerslimiet ingesteld van 200.

Wat ga je lopen?

Ben je 4, 5 of 6 jaar dan loop je een rondje van 500 meter, maar als je 7 jaar of ouder bent dan loop je 1 kilometer. De start en finish is op de Korte Dreef in Emmeloord.

Wanneer is de loop?

Deze is op zaterdag 8 september om 13.00 uur. De jongste categorie start om 13:00 uur en dan per categorie steeds om de 5 minuten.

Hoe kun je meedoen?

De voor inschrijving voor de Stet-Potato Kidsrun is gesloten per 6 september 24.00 uur. Na-inschrijven kan op 8 september van 11:00 tot 12:30 uur in de receptie van Grandcafé ’t Voorhuys in Emmeloord.

Wat kost het om mee te doen?

Inschrijven via de website kost €3,50 euro. Na inschrijven op zaterdag 8 september 2018 in de receptie van hotel grand cafe 't Voorhuys dit is dan 50 cent duurder; dus €4,-

Prijzen

Voor iedereen is er een prijs bij de finish. Er vindt geen prijsuitreiking plaats. Wel worden per categorie alle tijden vermeld op deze site onder uitslagen.

Route die je gaat lopen

Start/finish aan de Korte Dreef Emmeloord. Je loopt richting de MC groep tot het keerpunt en weer terug over de Korte Dreef naar de Finish nabij de Poldertoren. Het parcours gaat dus bijna volledig over de openbare weg net als de lopers van de Fish Potato Run.

Vragen?

Hou het nieuws op de website in de gaten of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Route die je gaat lopen

Ben je 4, 5 of 6 jaar dan loop je een rondje van 500 meter, maar als je 7 jaar of ouder bent dan loop je 1 kilometer. De start en finish is op de Korte Dreef in Emmeloord. De route vind je hieronder.

Route Kidsrun


Stet-Potato Kidsrun Urk - 600 -1200 meter

Voor wie?

Voor de kinderen in de leeftijdscategorie 5 t/m 9 en 10 t/m 12 jaar (2 categorieën; jongens en meisjes). je woont op Urk of directe omgeving.

Er is een deelnemerslimiet ingesteld van 200.

Wat ga je lopen?

Je loopt afhankelijk van je leeftijd 600 of 1200 meter. De start en finish is aan Burgemeester J. Schipperkade op Urk. Dit is in de nabijheid van de start van de 1/2 marathon en 8 EM Fish Potato Run, vlakbij restaurant het Achterhuis. De exacte route wordt later bekend gemaakt, maar zal ca 600 of 1200 meter bedragen.

Wanneer is de loop?

Deze is op zaterdag 8 september. De jongste categorie start om 12:00 uur en de oudere categorie om 12.10 uur.

Hoe kun je meedoen?

Er kan worden ingeschreven in restaurant het Achterhuis aan de Burgemeester J. Schipperkade van 11:30 tot 11:50 uur. (Online kan nog niet worden ingeschreven voor de kidsrun op Urk).

Wat kost het om mee te doen?

Inschrijven op zaterdag 8 september 2018 in de nabijheid van restaurant het Achterhuis op Urk. Dankzij steun van gemeente Urk kunnen wij de kosten van de kidsrun Urk laag houden. Kosten deelname € 2,- per kind.

Prijzen

Voor iedereen is er een prijs bij de finish.

Route die je gaat lopen

Op Urk loop je afhankelijk van je leeftijd 600 of 1200 meter. Je start bij het Achterhuis (later op de dag ook de start van de 1/2 marathon en 8 Engelse mijl) en loopt op de Burgemeester J. Schipperkade en een deel van de Klifweg. Dit wordt keurig aangegeven en er staan ook hier mensen van de organisatie, die onderweg aanwijzingen zullen geven. Uiteindelijk finish je bij de plaats waar je ook gestart bent.

Kidsrun Urk


Vragen?

Hou het nieuws op de website in de gaten of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Natuurlijk kun je ook onze facebookpagina https://www.facebook.com/FishPotatoRun.Urk.Emmeloord liken. Je blijft dan op de hoogte van al het laatste nieuws en allerlei leuke wetenswaardigheden omtrent Fish Potato Run.