In navolging van voorgaande jaren start de organisatie Fish Potato Run (FPR) in samenwerking met atletiekvereniging Noordoostpolder (AVNOP) ook dit jaar een hardloop clinic ter voorbereiding op de Fish Potato Run.

Voor wie?

Recreatief lopen gaat je goed af, maar nu wil je wel eens het wedstrijdelement ervaren. Of je hebt al eerder deelgenomen aan de Fish Potato Run, maar wilt nu de hele afstand voltooien of je tijd van vorig jaar verbeteren. Wel ben je minimaal 16 jaar oud, maar niet ouder dan 65 jaar.

Wanneer begint de clinic en op welke dag wordt er getraind?

De clinic start op woensdag 24 juni 2019 19.30 uur met een kennismaking en eerste training bij AVNOP. Er kan alleen online worden ingeschreven via deze website tot 6 juli. Na de training van 8 juli is het niet meer mogelijk om aan te sluiten bij de training. Gedurende twaalf weken bieden wij je iedere woensdag een interval training (1 uur oplopend tot 1 ½ uur) aan. De groepen worden verdeeld op basis van snelheid.

Naast de groepstrainingen train je zelfstandig nog 1 of 2 keer per week (dit hangt van je niveau en ambitie af) aan de hand van een trainingsschema welke je de eerste training krijgt uitgereikt. Ook bieden we eenmalig de mogelijkheid (bij voldoende animo) tot een gezamenlijke duurloop in het weekend op zaterdag 29 augustus.

Wie verzorgen de trainingen?

De trainingen worden voornamelijk verzorgt door Hans Vis. Hans is een ervaren hardlooptrainer bij AVNOP.

Met deze gedreven trainer zullen wij je zo goed mogelijk begeleiden naar de 4 of 8 Engelse mijlen van de Fish Potato Run.

Wat komt aan de orde?

Gedurende de clinic krijg je tips en informatie over schoeisel, voeding, blessurepreventie en trainingsprincipes. Bovenal krijg je persoonlijke aandacht en begeleiding met betrekking tot je trainingsschema en looptechniek. Hardlopen is leuk en daarom staat plezier in de trainingen voorop!

Wat kost het en hoe kan ik me aanmelden?

De kosten voor deze clinic bedragen 85 euro. Daarbij is inbegrepen een hardloopshirt aangeboden door BOOMSMA SPORT.

Vanaf zaterdag 18 april 2020 kan er weer ingeschreven worden voor de clinic, uitsluitend via onderstaande link.

Klik hier om aan te melden voor alleen de clinic. Je kunt je ook meteen aanmelden voor een afstand maar dit kan ook nog op een later tijdstip. De afstand lopen is niet inbegrepen bij de prijs van de clinic

Vragen?

Heb je nog vragen dan kan dit per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Je zult zien dat de Fish Potato Run óók voor jou haalbaar is!