Waterman Onions 4 mijl (6,44 km) – Halve Fish Potato Run

Vervoer

De editie van 2024 zal grotendeels worden gelopen over de weg. Ook dit jaar zullen wij weer bussen inzetten. Deze zullen vertrekken vanaf de Bosbadhal. Wees op tijd! Als de laatste bus weg is, dien je zelf voor vervoer naar Tollebeek te zorgen.

Start

De start is om 15:45 uur op de Urkerweg in Tollebeek. Voor zowel recreanten en Businessrunteams. 

Startvakken

Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen er in Tollebeek meerdere startvakken worden gecreëerd.

Tollebeek wordt mogelijk een druk passagepunt. Daarvoor is het van belang dat de lopers van de Waterman Onions 4 mijl zoveel mogelijk rechts blijven lopen en de lopers van de 8 mijl zoveel mogelijk aan de linkerzijde. Ook is het bij de passage van de VIVAN 8 Engelse Mijl in Tollebeek van groot belang voor alle lopers, dat niet meer dan twee personen naast elkaar blijven lopen. Dit geldt dus ook voor deelnemers aan de Waterman Onions 4 Mijl. Op die manier hopen we een knelpunt te voorkomen. Deelnemers aan de Waterman Onions 4 mijl dienen uiterlijk de finish in Emmeloord om 16.45 uur te hebben gepasseerd. Aangezien dan de finish en de Fish Potato Run wordt gesloten.

Prijzen

De drie snelste mannen en vrouwen ontvangen een waardebon van Klif 18. De prijsuitreiking vindt plaats op het horecaplein rond 16.15 uur.