SKN Kidsrun Emmeloord – 500 – 1000 meter

Voor wie?

Voor de kinderen in de leeftijdscategorie 4 t/m 6, 7 t/m 9 en 10 t/m 12 jaar (3 categorieën; jongens en meisjes). Kinderen van 4 t/m 6 jaar mogen alleen deelnemen onder begeleiding van een ouder.

Er is een deelnemerslimiet ingesteld van 200.

Wat ga je lopen?

Ben je 4, 5 of 6 jaar dan loop je een rondje van 500 meter, maar als je 7 jaar of ouder bent dan loop je 1 kilometer. De start en finish is op de Lange Dreef in Emmeloord.

Wanneer is de loop?

Deze is op zaterdag 14 september om 13.00 uur. De jongste categorie start om 13:00 uur en dan per categorie steeds om de 5 minuten.

Hoe kun je meedoen?

Inschrijven kan op vrijdagavond 13 september van 19.00-21.00 uur bij AVNOP aan de Banterweg, waar ook de uitgifte van de startnummers plaatsvindt. Inschrijven kan ook op 14 september van 11:00 tot 12:30 uur in de receptie van Grandcafé ’t Voorhuys in Emmeloord alleen tegen contante betaling!

Wat kost het om mee te doen?

De kosten voor de kidsrun bedragen € 2 per kind.

Prijzen

Voor iedereen is er een prijs bij de finish. Er vindt geen prijsuitreiking plaats. Er wordt niet aan tijdregistratie gedaan.

Vragen?

Hou het nieuws op de website in de gaten of mail naar info@fishpotatorun.nl.

Route die je gaat lopen

Ben je 4, 5 of 6 jaar dan loop je een rondje van 500 meter, maar als je 7 jaar of ouder bent dan loop je 1 kilometer. De start en finish is op de Korte dreef in Emmeloord. Je loopt richting het ziekenhuis tot het keerpunt en weer terug over de Korte Dreef naar de finish. Het parcours gaat bijna volledig over de openbare weg net als de lopers van de 4 en 8EM. De route vind je hieronder.

SKN Kidsrun Urk – 600 -1200 meter

Voor wie?

Voor de kinderen in de leeftijdscategorie 5 t/m 9 en 10 t/m 12 jaar (2 categorieën; jongens en meisjes). je woont op Urk of directe omgeving.

Er is een deelnemerslimiet ingesteld van 200.

Wat ga je lopen?

Je loopt afhankelijk van je leeftijd 600 of 1200 meter. De start en finish is aan Burgemeester J. Schipperkade op Urk. Dit is in de nabijheid van de start van de 8 EM Fish Potato Run, vlakbij restaurant het Achterhuis. De exacte route wordt later bekend gemaakt, maar zal ca 600 of 1200 meter bedragen.

Wanneer is de loop?

Deze is op zaterdag 14 september. De jongste categorie start om 12:00 uur en de oudere categorie om 12.10 uur.

Hoe kun je meedoen?

Er kan worden ingeschreven in restaurant het Achterhuis aan de Burgemeester J. Schipperkade van 11:30 tot 11:50 uur.

Wat kost het om mee te doen?

Inschrijven op zaterdag 14 september in de nabijheid van restaurant het Achterhuis op Urk. Dankzij steun van gemeente Urk kunnen wij de kosten van de kidsrun Urk laag houden. Kosten deelname € 3,- per kind.

Prijzen

Voor iedereen is er een prijs bij de finish.

Route die je gaat lopen

Op Urk loop je afhankelijk van je leeftijd 600 of 1200 meter. Je start bij het Achterhuis (later op de dag ook de start van de 8 Engelse mijl) en loopt op de Burgemeester J. Schipperkade en een deel van de Klifweg. Dit wordt keurig aangegeven en er staan ook hier mensen van de organisatie, die onderweg aanwijzingen zullen geven. Uiteindelijk finish je bij de plaats waar je ook gestart bent.

SKN Kidsrun Tollebeek 500 meter

Voor wie?

Voor de kinderen in de leeftijdscategorie 4 t/m 12 jaar

Wat ga je lopen?

Je loopt een ronde van 500 meter. De start en finish is op de St.Hubertusplaats in Tollebeek.

Wanneer is de loop?

Deze is op zaterdag 14 september om 15.00 uur.

Hoe kun je meedoen?

Er kan worden ingeschreven op zaterdag 14 september voor de supermarkt St.Hubertusplaats te Tollebeek vanaf 14.30 uur. (Online kan niet worden ingeschreven voor de kidsrun Tollebeek)

Wat kost het om mee te doen?

Dankzij de inzet van dorpsbelang Tollebeek kunnen wij de kosten van de kidsrun Tollebeek laag houden. Kosten deelname €2,- per kind

Prijzen

Voor iedereen is er een prijs bij de finish.

Vragen?

Hou het nieuws op de website in de gaten of mail naar info@fishpotatorun.nl

Natuurlijk kun je ook onze facebookpagina https://www.facebook.com/FishPotatoRun.Urk.Emmeloord liken. Je blijft dan op de hoogte van al het laatste nieuws en allerlei leuke wetenswaardigheden omtrent Fish Potato Run.