Home   ›   Commissie

FPR Commissie

De Fish Potato Run Commissie organiseert al ruim 30 jaar de jaarlijkse loop van Urk naar Emmeloord. Deze loop wordt altijd de 2e zaterdag van september gehouden. Hieraan doen jaarlijks rond de 1500 lopers mee uit zowel de regio als de andere delen van Nederland. Het is een recreantenloop maar ook uitdagend voor wedstrijdlopers, met voor diverse categorieën een prijs. Zij kunnen individueel of in businessverband meelopen.

Naast de afstand van 8 Mijl, kan tevens de 4 Mijl gelopen worden. Zowel in Emmeloord, Urk en Tollebeek wordt een kidsrun georganiseerd voor kinderen van de basisscholen met een afstand die per locatie verschillend is. De commissie bestaat uit enthousiaste leden. Iedereen heeft naast de algemene taken een aantal specifieke taken. Kenmerkend is de collegiale en vriendschappelijke band met elkaar.

De commissie bestaat uit de volgende personen:

Anjo Simonse, Hendrik Hornstra, Johan Kommerij, Martin de Jongh, Marianne Sloots, Jurjen Schotanus, Melvyn Albers, Arjan Blaak, Berend Schotanus, Egbert Hermsen, Maarten Hameetman, Susan Woudwijk, Sonja Muller, Dennis op de Woerd, Freek Meijering, Marco Ritsema en Jan Eggo Hommes.

Belangstelling?

Indien je belangstelling hebt, kun je contact opnemen via info@fishpotatorun.nl. Maar persoonlijk met één van de commissieleden is ook prima.