Home   ›   Inschrijven

Inschrijven

De inschrijving is geopend!

Inschrijving: Tot en met zaterdag 28 augustus 24.00 uur is de inschrijving via deze website geopend. Er vind dit jaar geen na-inschrijving plaats. De kosten van inschrijven zijn: € 17,50 voor de Vivan 8 mijl en € 15,00 voor de Waterman Onions 4 mijl.

Na-inschrijving

Na inschrijving kan gedaan worden bij De Bosbadhal op vrijdagavond voor de Fish Potato Run.

Voor alle kidsruns geld dat er alleen ingeschreven kan worden op basis van na inschrijving. Meer informatie vindt je hierover op onze site onder de afstanden.

Voor alle afstanden in Emmeloord geldt: inclusief kosten van de chipregistratie welke in het startnummer zit.

Aanpassen of annuleren inschrijving

Aanpassen van de inschrijving is mogelijk door een bericht te sturen via info@fishpotatorun.nl. Tot 1 augustus 2022 kun je de inschrijving kosteloos annuleren, je ontvangt het inschrijfgeld terug, minus € 5,00 administratiekosten. Bij annulering na 1 augustus ontvang je het inschrijfgeld niet terug.

Inschrijven Business Run

Dit jaar is weer de mogelijkheid om mee te doen met een bedrijventeam. Meer informatie en om het team in te schrijven, vindt u onder de rubriek Business Run.

Mylaps tijdregistratie

Bij de Fish Potato Run wordt dit jaar weer gebruik gemaakt van het tijdregistratiesysteem van Mylaps. Dit betekent dat iedere deelnemer met een startnummer loopt waar een tijdregistratiechip in zit. Bij de start en de finish liggen tartanmatten op de grond. Wanneer je met je startnummer over de tartanmatten loopt, wordt je geregistreerd met je inschrijfgegevens en de bruto en/of netto tijd.