Home   ›   Inschrijven

Inschrijven

De inschrijving is geopend, let op het speciale Early Bird tarief.

Inschrijving: Tot en met zondag 18 augustus 24.00 uur is de inschrijving via deze website geopend.

Tot 1 juli hanteren we voor het inschrijven een Early Bird tarief van € 15,00 voor zowel de Vivan 8 mijl als de Waterman Onions 4 mijl.

Ook kan er tot 1 juli een prachtig limited edition Fish Potato Run shirt aangeschaft worden voor € 18,00 euro.

Dit is een cooldry shirt, waarmee je direct kan gaan lopen.

Klik op het shirt voor meer informatie over de maten.

Na 1 juli geld voor beide afstanden een tarief van € 17,50.

NB: Tijdens het inschrijven kan gekozen worden voor het opsturen van je startnummer en voor bus vervoer. Dit is niet standaard inbegrepen bij het inschrijf tarief.

Voorbeeld mail inschrijving (bepaalde gegevens zijn weggelaten ivm privacy).

Is uw inschrijving gelukt, dan ontvangt u een mail met daarin alle gegevens die u heeft ingevuld. Deze mail kan mogelijk in uw ‘ongewenste of junk mail’ folder terecht komen. U kunt via de button ‘Mijn Inschrijving’ achteraf nog uw inschrijving wijzigen, mochten er onjuiste gegevens in staan. Ook kunt u hier van afstand wijzigen, dus van 8EM naar 4EM of van 4EM naar 8EM.

Na-inschrijving

De na-inschrijving vindt plaats bij AVNOP op vrijdag 13 september van 19:00 uur – 21:00 uur. En op zaterdag 14 september van 11:00 uur – 12:30 uur.

Voor alle kidsruns geldt dat er alleen ingeschreven kan worden op basis van na-inschrijving. Meer informatie vindt je hierover op onze site onder de afstanden.

Voor alle afstanden in Emmeloord geldt: inclusief kosten van de chipregistratie die in het startnummer zit.

Aanpassen of annuleren inschrijving

Aanpassen van de inschrijving is mogelijk via het persoonlijke Dashboard. Hier kunt u ook van afstand wijzigen. Lukt dit niet, dan kunt u een bericht sturen naar info@fishpotatorun.nl.

De link naar dit persoonlijke Dashboard kunt u vinden in de mail die u ontvangt na inschrijven.

Tot 1 augustus 2024 kun je de inschrijving kosteloos annuleren, je ontvangt het inschrijfgeld terug, minus € 5,00 administratiekosten. Bij annulering na 1 augustus ontvang je het inschrijfgeld niet terug.

Inschrijven Business Run

Dit jaar is weer de mogelijkheid om mee te doen met een bedrijventeam. Meer informatie en om het team in te schrijven, vindt u onder de rubriek Business Run.

Mylaps tijdregistratie

Bij de Fish Potato Run wordt dit jaar weer gebruik gemaakt van het tijdregistratiesysteem van Mylaps. Dit betekent dat iedere deelnemer met een startnummer loopt waar een tijdregistratiechip in zit. Bij de start en de finish liggen tartanmatten op de grond. Wanneer je met je startnummer over de tartanmatten loopt, wordt je geregistreerd met je inschrijfgegevens en de bruto en/of netto tijd.