Home   ›   Inschrijven

Na-inschrijving

De inschrijving is inmiddels gesloten, maar je kan nog gebruik maken van na-inschrijving.

De na-inschrijving vindt plaats bij AVNOP op vrijdag 8 september van 19:00 uur – 21:00 uur. En op zaterdag 9 september van 11:00 uur – 12:30 uur.

De kosten voor de na-inschrijving bedraagt € 20 euro.

Voor € 5 euro kun je ook gebruik maken van bus vervoer naar de start op Urk.

Kidsrun

Voor alle kidsruns geldt dat er alleen ingeschreven kan worden op basis van na-inschrijving. Meer informatie vindt je hierover op onze site onder de afstanden.

Voor alle afstanden in Emmeloord geldt: inclusief kosten van de chipregistratie die in het startnummer zit.

Aanpassen of annuleren inschrijving

Aanpassen van de inschrijving is mogelijk door een bericht te sturen via info@fishpotatorun.nl. Tot 1 augustus 2024 kun je de inschrijving kosteloos annuleren, je ontvangt het inschrijfgeld terug, minus € 5,00 administratiekosten. Bij annulering na 1 augustus ontvang je het inschrijfgeld niet terug.

Inschrijven Business Run

Dit jaar is weer de mogelijkheid om mee te doen met een bedrijventeam. Meer informatie en om het team in te schrijven, vindt u onder de rubriek Business Run.

Mylaps tijdregistratie

Bij de Fish Potato Run wordt dit jaar weer gebruik gemaakt van het tijdregistratiesysteem van Mylaps. Dit betekent dat iedere deelnemer met een startnummer loopt waar een tijdregistratiechip in zit. Bij de start en de finish liggen tartanmatten op de grond. Wanneer je met je startnummer over de tartanmatten loopt, wordt je geregistreerd met je inschrijfgegevens en de bruto en/of netto tijd.