Home   ›   Inschrijven

Inschrijven

De inschrijving is helaas nog niet geopend, op 1 april zal de inschrijving open gaan.

Inschrijving: Tot en met zaterdag 28 augustus 24.00 uur is de inschrijving via deze website geopend. De kosten van inschrijven zijn: € 17,50 voor de Vivan 8 mijl en € 15,00 voor de Waterman Onions 4 mijl.

Na-inschrijving

De na-inschrijving vindt plaats bij AVNOP op vrijdag 8 september van 19:00 uur – 21:00 uur. En op zaterdag 10 september van 11:00 uur – 12:30 uur.

Voor alle kidsruns geldt dat er alleen ingeschreven kan worden op basis van na-inschrijving. Meer informatie vindt je hierover op onze site onder de afstanden.

Voor alle afstanden in Emmeloord geldt: inclusief kosten van de chipregistratie die in het startnummer zit.

Aanpassen of annuleren inschrijving

Aanpassen van de inschrijving is mogelijk door een bericht te sturen via info@fishpotatorun.nl. Tot 1 augustus 2023 kun je de inschrijving kosteloos annuleren, je ontvangt het inschrijfgeld terug, minus € 5,00 administratiekosten. Bij annulering na 1 augustus ontvang je het inschrijfgeld niet terug.

Inschrijven Business Run

Dit jaar is weer de mogelijkheid om mee te doen met een bedrijventeam. Meer informatie en om het team in te schrijven, vindt u onder de rubriek Business Run.

Mylaps tijdregistratie

Bij de Fish Potato Run wordt dit jaar weer gebruik gemaakt van het tijdregistratiesysteem van Mylaps. Dit betekent dat iedere deelnemer met een startnummer loopt waar een tijdregistratiechip in zit. Bij de start en de finish liggen tartanmatten op de grond. Wanneer je met je startnummer over de tartanmatten loopt, wordt je geregistreerd met je inschrijfgegevens en de bruto en/of netto tijd.