Business run

In 2023 deden er 70 teams mee. De organisatie hoopt dat ook in 2024 weer veel teams zich zullen inschrijven. Deelnemende bedrijven kunnen zichzelf door deelname in de etalage zetten. Ook stimuleert ze haar werknemers op deze manier “gezond en fit” bezig te zijn. Daarnaast mag ook het aspect teambuilding niet onderschat worden.

Home   ›   Business run

Hoe werkt het?

Per deelnemend team mogen 5 personen (4EM minimumleeftijd 12 jaar, 8EM minimumleeftijd 16 jaar) deelnemen. Tijdregistratie vindt plaats middels RFID-TAG van Mylaps. Als totaaltijd van het betreffende team worden de netto tijden van de snelste drie lopers bij elkaar geteld. Vanzelfsprekend is het team met de laagste totaaltijd winnaar en mag zich kampioen 4 EM dan wel 8 EM  Fish Potato Businessrun 2024 noemen. De deelnemers van de bedrijvenloop kunnen ook individueel in aanmerking komen van een prijs bij de 4EM of 8EM prestatieloop.

Kosten en baten

Voor deelname aan het ’t Voorhuys Fish Potato Businessrun-kampioenschap zijn de kosten €150,= per team. In dit bedrag is het volgende inbegrepen:

  • Teaminschrijving en deelname voor 5 lopers
  • Busvervoer voor de business run loper (van Emmeloord naar Tollebeek en of Urk)
  • 2 consumptie munten per business run loper in te wisselen bij ’t Voorhuys
  • Vermelding van de bedrijfsnaam in de uitslagen
  • Medaille voor de deelnemers
  • Wisselbeker voor de winnaars
  • Zakje aardappelen

Elk deelnemende team heeft na afloop toegang tot het Huyscafe in ’t Voorhuys, De Deel 20, 8302 EK Emmeloord, om daar gezellig samen met andere teams een drankje te nemen in afwachting van de uitslag van het Businessrun-kampioenschap. Rond 17.00 uur worden hier de winnende teams bekend gemaakt en de prijzen uitgedeeld.

Als deelnemers van de business run ook gebruik willen maken van de optie van het aanschaffen van FPR T-shirt dan zijn hiervoor de kosten € 18 euro per shirt. Het aantal shirts en maatvoering dient voor 1 juli te worden doorgeven.

Voor een aantal sponsoren zit de deelname van de business run inbegrepen in het sponsorpakket. U ontvangt in de weken na de loop een rekening.

Inschrijven

Stuur een mail naar info@fishpotatorun.nl voor deelname aan de ’t Voorhuys Business run. Vermeld hierbij hoeveel personen er mee doen in het team en welke afstand het team gaat lopen. Geeft u meerdere teams op? Geef dan per team de gegevens door. 

Vervolgens maken wij een team voor u aan en krijgt u van ons een link waarmee u de gegevens kunt aanvullen en inzien. Wijzigingen kunnen aangebracht worden tot en met 18 augustus. Hierna kunnen wij geen wijzigingen meer doorvoeren. Let er dus op dat u tijdig alle gegevens invoert in het systeem. 

Prijzen

De eerste 3 teams ontvangen een beker. Het winnende team ontvangt daarnaast de wisselbeker, in 2023 was Team KLIF18 Heren de winnaar van het FPR business kampioenschap 8EM. Het winnende team van de FPR business kampioenschap 4EM was Ter Haar Family&Friends

Meer informatie

Eventuele vragen kunt u kwijt middels een mail naar: info@fishpotatorun.nl

Opgave kan t/m 18 augustus 2024, hierna kunnen er geen wijzigingen meer plaats vinden