In 2019 deden er 38 teams mee. De organisatie hoopt dat ook in 2020 weer veel teams zich zullen inschrijven. Deelnemende bedrijven kunnen zichzelf door deelname in de etalage zetten. Ook stimuleert ze haar werknemers op deze manier “gezond en fit” bezig te zijn. Daarnaast mag ook het aspect teambuilding niet onderschat worden.

Inschrijven

Door te klikken op de onderstaande knop kunt u zich inschrijven:

Inschrijfformulier Business run 8EM

Inschrijfformulier Business run 4EM

Hoe werkt het?

Per deelnemend team mogen 5 personen (4EM minimumleeftijd 12 jaar, 8EM minimumleeftijd 16 jaar) deelnemen. Tijdregistratie vindt plaats middels RFID-TAG van Racetimer. Als totaaltijd van het betreffende team worden de netto tijden van de snelste drie lopers bij elkaar geteld. Vanzelfsprekend is het team met de laagste totaaltijd winnaar en mag zich kampioen 4 EM dan wel 8 EM Dujob Fish Potato Businessrun 2020 noemen. De deelnemers van de bedrijvenloop kunnen ook individueel in aanmerking komen van een prijs bij de 4EM of 8EM prestatieloop.

Kosten en baten

Voor deelname aan het Dujob Fish Potato Businessrun-kampioenschap zijn de kosten €125,= per team. Voor een aantal sponsoren geld deelname gratis voor een of meerdere teams (afhankelijk van het afgenomen sponsorpakket). U ontvangt in de weken na de loop een rekening. Elk deelnemende team heeft na afloop toegang tot het Huyscafe in 't Voorhuys De Deel 20, 8302 EK Emmeloord, om daar gezellig samen met andere teams een drankje te nemen in afwachting van de uitslag van het Businessrun-kampioenschap. Rond 17.00 uur worden hier de winnende teams bekend gemaakt en de prijzen uitgedeeld. Elke business loper ontvangt net als de individuele deelnemer de bekende aardappelen en een versgebakken vis en in 2020 een functioneel loopshirt.

Prijzen

De eerste 3 teams ontvangen een beker. Het winnende team ontvangt daarnaast de wisselbeker, in 2019 was Klif 18 de winnaar van het FPR business kampioenschap 8EM. Het winnende team van de FPR business kampioenschap 4EM was Ter Haar Family&Friends

Meer informatie

Eventuele vragen kunt u kwijt middels een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opgave kan t/m 10 september 2020.