Inschrijven!

Inschrijfformulier business run.

Vorig jaar deden er 42 teams mee. De organisatie hoopt dat ook dit jaar weer veel teams zich zullen inschrijven. Deelnemende bedrijven kunnen zichzelf door deelname in de etalage zetten. Ook stimuleert ze haar werknemers op deze manier “gezond en fit” bezig te zijn. Daarnaast mag ook het aspect teambuilding niet onderschat worden.

Hoe werkt het?

Per deelnemend team mogen 5 personen (4EM minimumleeftijd 12 jaar, 8EM minimumleeftijd 16 jaar) deelnemen. Tijdregistratie vindt plaats middels RFID-TAG van Mysports. Als totaaltijd van het betreffende team worden de netto tijden van de snelste drie lopers bij elkaar geteld. Vanzelfsprekend is het team met de laagste totaaltijd winnaar en mag zich kampioen 4 EM dan wel 8 EM Dujob Fish Potato Businessrun 2018 noemen.

Kosten en baten

Voor deelname aan het Dujob Fish Potato Businessrun-kampioenschap zijn de kosten €125,= per team. Voor een aantal sponsoren geld deelname gratis voor een of meerdere teams (afhankelijk van het afgenomen sponsorpakket). U ontvangt in de weken na de loop een rekening. Elk deelnemende team heeft na afloop toegang tot het Huyscafe in 't Voorhuys De Deel 20, 8302 EK Emmeloord, om daar gezellig samen met andere teams een drankje te nemen in afwachting van de uitslag van het Businessrun-kampioenschap. Rond 17.00 uur worden hier de winnende teams bekend gemaakt en de prijzen uitgedeeld. Elke business loper ontvangt net als de individuele deelnemer de bekende aardappelen en een versgebakken vis.

Prijzen

De eerste 3 teams ontvangen een beker. Het winnende team ontvangt daarnaast de wisselbeker, in 2017 was The Quick Jewels de winnaar van het FPR business kampioenschap 8EM. Het winnende team van de FPR business kampioenschap 4EM was Ter Haar Family&Friends

Meer informatie

Eventuele vragen kunt u kwijt middels een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier om nu uw bedrijventeam in te schrijven.

De Businessrun-flyer is hier te downloaden.

Opgave kan t/m 6 september 2018.