Door te klikken op de onderstaande knop kunt u zich inschrijven:

Inschrijfformulier

Inschrijven

Inschrijving is geopend 

Inschrijving: Tot en met zaterdag 28 augustus 24.00 uur is de inschrijving via deze website geopend. Er vind dit jaar geen na-inschrijving plaats. De kosten van inschrijven zijn: € 18,50 voor de Vivan 8 mijl en € 18,50 voor de Waterman Onions 4 mijl. De startnummers zullen worden opgestuurd per post. 

Voor de Stet-Potato Kidsrun Emmeloord zijn bij voorinschrijving de kosten € 3,50 (na-inschrijving €4,00) Voor alle afstanden(uitgesloten kidsrun Urk/Tollebeek) geldt: inclusief kosten van het startnummer met geïntregeerde chip. Klik hier om jezelf in te schrijven voor de prestatieloop 4EM/8EM of voor de kinderloop Emmeloord.

 

Na-inschrijving:

In 2021 vind er geen na-inschrijving plaats, behalve voor de kidsrun.

Voor de Stet-Potato kidsrun Emmeloord sluit de voorinschrijving 21 augustus 24.00 uur, na-inschrijven kan op 10 september 19.00-21.00 uur bij AV NOP en 11 september vanaf 11.00 uur in de receptie van Grandcafé 't Voorhuys. De kosten bedragen dan: € 4,00.
Voor de Stet-Potato kidsrun Urk, kan er uitsluitend op 11 september vanaf 11.30 tot 11.50 uur in restaurant het Achterhuis worden ingeschreven. De kosten bedragen dan: € 2,00. Voor de Stet-Potato kidsrun Tollebeek kan er ook uitsluitend op 11 september vanaf 14.30 uur voor de supermarkt St.Hubertusplaats te Tollebeek worden ingeschreven. Kosten €2,00

Voor alle afstanden in Emmeloord geldt: inclusief kosten van de chipregistratie welke in het startnummer zit.

Aanpassen of annuleren inschrijving

Aanpassen van de inschrijving is mogelijk door een bericht te sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot 1 augustus 2021 kun je de inschrijving kosteloos annuleren, je ontvangt het inschrijfgeld terug, minus € 5,00 administratiekosten. Bij annulering na 1 augustus ontvang je het inschrijfgeld niet terug.

Inschrijven Business Run

Dit jaar is weer de mogelijkheid om mee te doen met een bedrijventeam. Meer informatie en om het team in te schrijven, vindt u onder de rubriek Business Run.

Mylaps tijdregistratie

Bij de Fish Potato Run wordt dit jaar weer gebruik gemaakt van het tijdregistratiesysteem van Mylaps. Dit betekent dat iedere deelnemer met een startnummer loopt waar een tijdregistratiechip in zit. Bij de start en de finish liggen tartanmatten op de grond. Wanneer je met je startnummer over de tartanmatten loopt, wordt je geregistreerd met je inschrijfgegevens en de bruto en/of netto tijd.